28 Ιανουαρίου 2021

News Item Image

Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο «πράσινη»* αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης, ανακοίνωσε σήμερα την προσθήκη τριών νέων προορισμών από και προς τη Λάρνακα, το Όσλο, το Τελ Αβίβ και το Χάρκοβο  αλλά και την επαναφορά του 3ου αεροσκάφους στη βάση της Λάρνακας. Επιπρόσθετα απ’ τους νέους προορισμούς, η Wizz  Air θα αυξήσει και τη συχνότητα του δρομολογίου Λάρνακα-Βρότσλαβ. Τα νέα, χαμηλά ναύλα για τις πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της εταιρείας στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας με τα ναύλα να ξεκινάνε από EUR 19.99**, για  το πτητικό πρόγραμμα από τις 30 Μαρτίου 2021.

Μετά από τις προκλήσεις του 2020 όπου οι ταξιδιωτικές ευκαιρίες ήταν περιορισμένες λόγω της πανδημίας του COVID-19, η ανακοίνωση αυτών των πολυαναμενόμενων δρομολογίων αποκτά διαφορετική βαρύτητα. Η σημερινή ανακοίνωση θα ανοίξει την πόρτα σε τουρίστες για να περάσουν τις διακοπές τους στην πανέμορφη Κύπρο συνεισφέροντας έτσι στην οικονομία και ενισχύοντας την τουριστική ανάκαμψη. Παράλληλα,  και οι Κύπριοι θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν αυτούς τους υπέροχους προορισμούς.

Μέχρι το καλοκαίρι η αερογραμμή θα έχει τρία μοντέρνα αεροσκάφη Airbus A320 και A321 στη βάση της Λάρνακας. Η Wizz Air παραμένει πιστή στη δέσμευσή της στην Κύπρο προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αλλά και χαμηλά ναύλα για τους επιβάτες.

“Γνωρίζουμε ότι η ζήτηση για τα ταξίδια είναι τώρα αυξημένη περισσότερο παρά ποτέ. Για να ικανοποιήσουμε αυτή την ανάγκη των επιβατών, προσφέρουμε με μεγάλη χαρά νέα δρομολόγια που θα στηρίξουν  ουσιαστικά τον Τουρισμό και την οικονομία της Κύπρου. Προσφέρουμε ευελιξία στους επιβάτες μας και παρέχουμε επιλογές που εγγυώνται ότι είναι δυνατές οι αλλαγές στις κρατήσεις τους εύκολα και γρήγορα οποιαδήποτε στιγμή, ακόμη και έως 3 ώρες πριν από την πτήση. Με τα ενισχυμένα μέτρα υγειονομικής προστασίας που προσφέρουμε, καλωσορίζουμε τους επιβάτες στον υπερσύγχρονο στόλο μας και τους καλούμε να απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία της WIZZ κατά τη διάρκεια της πτήσης", δήλωσε ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Wizz Air Group, Andras Rado.

Με την προσθήκη  του ναύλου WIZZ Flex στην κράτηση τους,  οι επιβάτες έχουν την ευχέρεια σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή στο πρόγραμμα πτήσεων ή εάν επιθυμούν  οι ίδιοι να αλλάξουν την ημερομηνία ταξιδιού τους, ή/και τον προορισμό, να το πράξουν σε  οποιασδήποτε πτήση της αερογραμμής. Με αυτή την επιπρόσθετη υπηρεσία , επιδιώκουμε να προσφέρουμε σιγουριά και ευκολία  στους πελάτες μας σε αυτή την αβέβαιη περίοδο.

Τα νέα δρομολόγια της Wizz Air απο τη Λάρνακα

Δρομολόγιο Συχνότητα Ημερομηνία Έναρξης Ναύλα απο**
Λάρνακα - Τελ Αβίβ Τρίτη, Σάββατο

Τρίτη, Πέμπτη

Σάββατο από 6 Μαΐου
30 Μαρτίου 2021 29.99 EUR
Λάρνακα - Χάρκοβο Τετάρτη, Κυριακή 2 Μαΐου 2021 19.99 EUR
Λάρνακα - Όσλο Τρίτη, Σάββατο 15 Μαΐου 2021 29.99 EUR

Άυξηση συχνότητας δρομολογίου απο Λάρνακα

Βρότσλαβ 2x > 3x

Για τη Wizz Air

Η Wizz Air, είναι η μεγαλύτερη και πιο «πράσινη»* ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους με στόλο 136 αεροσκαφών Airbus A320 και A321. Μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών της αεροπορίας προσφέρει ανώτερη εξυπηρέτηση και πολύ χαμηλά ναύλα, καθιστώντας την Wizz Air την προτιμώμενη επιλογή 40 εκατομμυρίων επιβατών κατά το οικονομικό έτος F20 που έληξε στις 31 Μαρτίου 2020. Η Wizz Air είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου με την ένδειξη WIZZ. Η εταιρεία αναδείχθηκε πρόσφατα ως μία από τις δέκα κορυφαίες ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο από το airlineratings.com, τη μοναδική εταιρεία αξιολόγησης ασφάλειας και προϊόντων στον κόσμο ενώ κέρδισε τον τίτλο Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς για το 2020 από το ATW, την πιο πολυπόθητη τιμή που μπορεί να λάβει μια αεροπορική εταιρεία ή άτομο, αναγνωρίζοντας άτομα και οργανισμούς που έχουν διακριθεί μέσω εξαιρετικής απόδοσης, καινοτομίας και ανώτερης εξυπηρέτησης.

*Οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της Wizz Air ήταν οι χαμηλότερες μεταξύ των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών το FY2019 (57,2 gr / km / επιβάτη).

**Τιμή μονής διαδρομής, συμπεριλαμβανομένου του τέλους διαχείρισης. Περιλαμβάνεται μία τσάντα μεταφοράς (μέγιστο: 40x30x20cm). Tροχήλατες αποσκευές και κάθε αποσκευή υπόκεινται σε επιπλέον χρεώσεις. Η τιμή ισχύει μόνο για κρατήσεις που πραγματοποιούνται στο wizzair.com και στην εφαρμογή WIZZ για κινητά. Ο αριθμός θέσεων σε αναγραφόμενες τιμές είναι περιορισμένος.

« Πίσω