13 Αυγούστου 2018

Η Hermes Airports καλωσορίζει στην Κύπρο την αεροπορική εταιρεία LEVEL, μέλος του γνωστού ομίλου αεροπορικών εταιρειών IAG (International Airlines Group) που αποτελεί έναν από τις μεγαλύτερους οργανισμούς αερογραμμών του κόσμου. Η LEVEL είναι μια νέα αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστος και έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της, τον Ιούνιο του 2017.

Η νέα αερογραμμή LEVEL εγκαινιάζει την παρουσία της στην Κύπρο με την εισαγωγή του δρομολογίου Βιέννη-Λάρνακα.

Σε δηλώσεις της η κα Μαρία Κουρούπη, Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, καλωσόρισε την αεροπορική εταιρεία LEVEL στο αεροδρόμιο Λάρνακας, σημειώνοντας ότι «το πτητικό πρόγραμμα της Hermes Airports εμπλουτίζεται συνεχώς, ως αποτέλεσμα της στρατηγικής της εταιρείας για ανάπτυξη του αεροπορικού της δικτύου, τόσο σε ότι αφορά στη συχνότητα των πτήσεων, όσο και σε ότι αφορά στην ποικιλία των προορισμών. Η συμπερίληψη της Κύπρου στο δίκτυο της εταιρείας LEVEL, επαναβεβαιώνει τη ψήφο εμπιστοσύνης που η Κύπρος απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια από πάρα πολλές αερογραμμές και οργανωτές ταξιδίων. Είμαστε σίγουροι ότι το ταξιδιωτικό κοινό της Κύπρου θα καλωσορίσει επίσης, το νέο δρομολόγιο σύνδεσης με τη Βιέννη που προσφέρει η LEVEL και θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να προγραμματίσει νέα, αξέχαστα ταξίδια στην Αυστριακή πρωτεύουσα, η οποία αποτελεί έναν από τους πλέον αγαπημένους τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης».

Οι πτήσεις της εταιρείας LEVEL άρχισαν στις 11 Αυγούστου 2018 και θα εκτελούνται τρεις φορές την εβδομάδα με αεροσκάφος τύπου Airbus A321. Πιο συγκεκριμένα, η Level, θα πραγματοποιεί πτήσεις κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

« Πίσω